Escoltar

Pràctiques externes

 

1. PRESENTACIÓ

Les Pràctiques Externes és una assignatura obligatòria en els estudis de Grau en Geografia i es cursa en el Mòdul de Transferència.

El seu objectiu és aconseguir que els estudiants accedeixin a unes maneres de fer el més proper possibles a l'exercici professional.

Tot això millora les possibilitats d'inserció al mercat laboral ja que aproxima a l'estudiant a la carrera professional i li facilita les condicions d'accés i les seves perspectives d'èxit en la mateixa.

Les pràctiques externes es distribueixen de la següent forma: 6 crèdits en el tercer curs (Pràctiques Externes I) i 6 crèdits en el quart curs (Pràctiques Externes II) dels estudis i d'acord a la normativa vigent recollida en el Reglament Intern relatiu a les Pràctiques Externes en empreses i institucions.

La signatura de convenis entre la UIB i les empreses/entitats col·laboradores, garanteix la realització de pràctiques externes per a tots els alumnes.

 

2. REGLAMENT INTERN (enllaçar al document)

 

3. PREGUNTES FREQÜENTS

Des de quan puc fer pràctiques?
Des que tinguis superada l'avaluació de totes les assignatures dels mòduls de suport, troncal, instrumental i d'orientació professional ofertes en els dos primers anys de carrera.

 

Com em dono d'alta en l'assignatura de pràctiques?

Si vols realitzar les pràctiques externes de grau el proper curs, matricula't com en la resta de les assignatures dins del termini general d'automatrícula.

                                                                                                                         

Quan començo les pràctiques?
Una vegada assignades les places per la Comissió de Pràctiques Externes del Consell d'Estudis, es formalitzarà el document de compromís de pràctiques amb el detall de les mateixes.

 

Qui em tutela i avalua?
Tindràs un supervisor a l'entitat externa i un tutor acadèmic que vetllaran, supervisaran i avaluaran les pràctiques.